Neurologisk årsagsbehandling af læringsbesvær, arbejdshukommelse, samt synsproblemer

Klientudtalelser om optræning af hovedpine

Min datter som nu er 13 år, 12 på daværende tidspunkt havde i længere tid haft hovedepine dagligt. Efter udredning igennem egen læge, og diverse undersøgelser, var det en synstest hos en optiker der afslørende en smule problemer med samsynet. 
Efter at have googlet og undersøgt samsynstræning faldt jeg over Dorthes klinik i Harlev. 
Jeg ringede og fik en snak, og der var allerede ved den samtale en masse ting der faldt på plads. 
Efter den første synstest i Dorthes kyndige hænder, var der ikke nogen tvivl om, at min datters øjne var konstant på overarbejde. 
Hun startede forløb i feb 2020, og efter 10 måneders intens daglig træning er min datters syn 100 % og stabilt. Ingen hovedepiner og en langt bedre koncentrations evne. 
Trods hele corona situationen og en pludselig stigning i skærmbrug i form af hjemme online undervisning, så har hun stadig ingen hovedpiner. 
Hun er i dette forløb hos Dorthe også blevet meget mere bevidst om og kan mærke hvornår hendes øjne bliver trætte og skal have en pause. 

Der er ingen tvivl om det har været hårdt arbejde at træne hver dag. Vi lagde det ind i et uge skema fuldstændig som med skoleskemaet, og det hjalp hende rigtig meget, at vide hvornår på dagen hun skulle træne. 
Det blev som en slags lektier. 
Jeg oplevede at som mor, hvor vigtigt det var at støtte op og deltage. Samtidig også anderkende hvor hårdt det ind imellem var, men hver gang hun var til tjek og det gik fremad, så roste jeg hende til skyerne for hendes insats. Vigtigheden i at lade hende vide, at det er hende der gjorde arbejdet var stor. 
Men det har i sidste ende været det hele værd. 
Hun læser tykke bøger og klare sig langt over middel i skolen. Der er så mange ting som før var lidt tungt, som hun aldrig nævner mere. 

Så jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Dorthe og hendes hold. 
Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at min datter ud over ikke, at have hovedpine mere og de følger som det har haft, så er hun meget bedre stillet fagligt fremover. 
Jeg er som mor virkelig taknemmelig over vi opdagede det i så tidlig en alder, og at vi fandt klinik syn og indlæring og ikke mindst er jeg super stolt af min datter. 

Mange hilsner Rikke Marie

Før jeg begyndte på synstræning havde jeg konstant hovedpine, men efter at have trænet ved Dorte er det sjældent jeg får hovedpine. Nogle dage var synstræningen hård men jeg gjorde det, og jeg mener absolut at det betaler sig  For mig hjalp det rigtig meget at have et bestemt tidspunkt på dagen, hvor at jeg satte en time eller halvanden af til at synstræne... så passede det ind i mine planer, og jeg vidste også at så ville jeg få det gjort.  Efter jeg var til første eftertjek har det holdt, og jeg er virkelig glad og taknemmelig over at trods corona hjemmeskole og mange timer foran skærmen, har jeg stadig ikke hovedpine.

Sia

13 år. Hovedpine
Sia